Підтримка секторів у Греції, потерпілих від коронавірусу

Прем’єр-міністр Кіріакос Міцотакіс в п’ятницю провів надзвичайну зустріч з міністром фінансів Христом Стайкурасом та іншими посадовими особами міністерства, щоб обговорити вплив коронавірус і його вплив на національну економіку країни, а також на домашні господарства та підприємства, повідомляють грецькі ЗМІ.

Згідно із заявою канцелярії прем’єр-міністра, чиновники міністерства представили альтернативні сценарії та запропонували заходи для всіх як на ринку праці, так і на ринках товарів і послуг.

Міністр фінансів підтримує постійний зв’язок зі своїми колегами в Європейському Союзі для оцінки ситуації як в Греції, і бере участь в спільних діях та ініціативах, повідомив уряд.

Заступник міністра фінансів Теодорос Скайлакакіс координує контакти з представниками різних секторів економіки, зачеплених (або потенційно зачеплених) поширенням коронавірусу, для прийняття відповідних заходів, йдеться в заяві уряду.

Казначейство намагається визначити можливі втручання, щоб послабити вплив на конкретні професійні категорії та види діяльності, такі як скасування святкування карнавалу, за підтримки, яка, ймовірно, буде надана підприємствам у Патрах.