Аеропорти України впевнено нарощують пасажиропотік

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян щиро радіє, що пасажирів в українських аеропортах з кожним місяцем все більше і більше.

Судячи з усього, тенденції стабільного збільшення пасажиропотоку в українських аеропортах, які намітилися вже кілька років тому, продовжують набирати обертів.

Оновлені статистичні дані показують, що кількість пасажирів, які скористалися послугами аеропортів України, з січня по березень цього року збільшилася на 21 відсоток у порівнянні з минулим роком і склала 4,4 мільйона.

На своїй сторінці в Facebook міністр інфраструктури Володимир Омелян не приховуючи позитивних емоцій, написав, що «як би кому не хотілося довести зворотнє, ми продовжуємо зростання авіаційного ринку! Чудові показники, особливо враховуючи, що це низький сезон».

Нагадаємо, раніше ми писали, що пасажиропотік в Міжнародному аеропорту «Львів» в березні цього року збільшився на рекордні 60 відсотків.

Послугами угорського лоукостера Wizz Air протягом першого кварталу 2019 року в Україні скористалося близько 450 тисяч пасажирів. У порівнянні з першими трьома місяцями минулого року зростання склало більш ніж 80 відсотків.