Подорожувати в Польщу буде ще простіше і комфортніше

Починаючи з 8 грудня 2018 року, «Укрзалізниця» запускає новий маршрут – Київ-Вроцлав по якому курсуватиме безпересадочний вагон.

Для українців, які люблять подорожувати або для тих, хто вважає за краще працювати в сусідній країні, так і не зумівши знайти в Україні підходящу вакансію, приємною новиною, безумовно, буде запуск нового щоденного безпересадкового вагона за маршрутом з Києва в великий польський місто Вроцлав. Вагон буде приєднаний до складу поїздів № 749/51-52/750.

Передбачені зупинки у Львові, Перемишлі, Кракові та Люблинці. Згідно затвердженому розкладом, відправлення з Києва о 14:07 з прибуттям до Вроцлава 11:25. З польського міста поїзд відправлятиметься о 16:30 і прибуватиме до Києва о 17:14 на наступний день.

У Вроцлаві працює велика кількість українців, яким «Укрзалізниця» пропонує скористатися зручним і комфортним способом подорожувати з Польщі в Україну. У компанії цілеспрямовано проводять роботу по розширенню географії міжнародних маршрутів, а також їх збільшення, що, безумовно, зручно для пасажирів.

Керівник правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов заявив, що в країни Європейського союзу за новим розкладом курсуватимуть 20 поїздів, якими можна буде доїхати до таких популярних серед туристів міст, як: Варшава, Відень, Будапешт, Вільнюс, Рига, Краків і інші.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в «Укрзалізниці» всерйоз задумалися про запуск поїздів за маршрутом Мукачево-Прага.

Джерело: www.eurabota.ua

10.12.2018