Тепер зі Львова до Берліна подорожувати на поїзді буде дуже зручно

Найближчим часом можна буде в будь-який день подорожувати на поїзді з України до Німеччини.

Починаючи з 15 грудня 2019 року, поїзд №89, який слідує за міжнародним маршрутом Львів-Перемишль, курсуватиме в щоденному режимі. При цьому розклад руху поїзда складено так, щоб на залізничному вокзалі Перемишля можна було робити зручну пересадку на поїзд, який прямує за маршрутом Перемишль-Вроцлав-Берлін.

Новий графік руху поїзда Львів-Перемишль передбачає відправлення зі львівського вокзалу о 16:20 з прибуттям до Перемишля о 18:19. Трохи більше години потрібно буде почекати, щоб при необхідності пересісти на нічний експрес до Берліна.

На зворотному шляху з Берліна поїзд до Перемишля прибуває в 8:38, а через 1 годину 40 хвилин відправлятиметься поїзд до Львову.

На сьогодні поїзд Львів-Перемишль курсує за маршрутом один раз в тиждень – щонеділі.

Таким чином, залізничники подбали про те, щоб ті українці, які віддають перевагу подорожам на поїзді, отримали чудову можливість без особливих труднощів доїхати зі столиці Західної України до столиці Німеччини.

Традиційно в передсвятковий та святковий різдвяний період збільшується число поїздів як на внутрішніх маршрутах, так і на міжнародних. В цей час пасажиропотік зростає в кілька разів. Незважаючи на те, що з року в рік в Україні зростає кількість пасажирів авіатранспорту, популярність залізничного транспорту не зменшується. В першу чергу, цьому сприяють відносно невисокі ціни на квитки і комфорт під час подорожі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в наступному році «Укрзалізниця» запускає нові маршрути, щоб покращити залізничне сполучення між регіонами країни.

У поїздах «Інтерсіті», починаючи з 2020 року, можна буде користуватися послугами бездротового Інтернету. Поки про всі поїзди далекого слідування мова не йде.