Дружина прем’єр-міністра Вірменії готова відправитися на фронт

Анна Акопян, дружина прем’єр-міністра Вірменії Ніколи Пашиняна, сказала, що вона і ще 12 жінок почнуть військову підготовку і поїдуть до Нагорного Карабаху.

«Група з 13 жінок, в тому числі і я, приступають до військової підготовки. Через кілька днів ми вирушимо захищати наші кордони. Ні наша Батьківщина, ні наша гідність не поступляться ворогові»,- написала вона в своєму акаунті в Facebook.

Нещодавно з’явилася інформація, що син прем’єр-міністра Ашот Пашинян їде на фронт. Як повідомляє МВС, Акопян тоді сказала, що немає нічого більш шляхетного, ніж жертвувати життям за Батьківщину. Син прем’єр-міністра ще не поїхав до Нагорного Карабаху, але призначена дата його від’їзду до зони бойових дій.

Тиждень тому прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян відкликав свої попередні заклики до дипломатичного вирішення конфлікту з Азербайджаном з приводу спірного Нагірно-Карабахського регіону.

«У нинішній ситуації немає іншого виходу, крім, як боротися за права вірменського народу зі зброєю в руках. Сьогодні ми повинні взятися за зброю і почати захищати батьківщину. Тільки в цьому випадку ми зможемо досягти прийнятного для нас дипломатичного рішення”,- заявив Пашинян.

Він закликав вірмен добровільно піти на фронт, визнавши, що його країна перебуває в «складній ситуації» на полі бою.