Пасажиропотік в аеропорту «Бориспіль» побив черговий рекорд

Послугами міжнародного аеропорту «Бориспіль» з початку цього року вже скористалася така кількість пасажирів, як за весь 2018 рік.

Оновлені дані пасажиропотоку в аеропорту «Бориспіль» показали, що протягом 10 місяців цього року він склав більше 12,6 мільйона осіб. Такий показник був зафіксований тільки наприкінці грудня 2018 року.

У прес-службі транспортного підприємства повідомили: «…у нас хороші новини! Міжнародний аеропорт «Бориспіль» обслужив 12,633 млн. пасажирів. А це вже більше, ніж за весь 2018 рік».

Стрімке збільшення кількості пасажирів повітряної гавані столиці України свідчить про стабільно зростаючу популярність авіаційного транспорту серед українських громадян і збільшення кількості тих, хто може собі дозволити подорожувати на авіалайнерах. Крім цього, вітчизняні та зарубіжні авіаперевізники відкривають нові маршрути, пропонують пасажирам придбати квитки за більш доступними цінами, періодично проводять великі розпродажі квитків.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що програма українського уряду передбачає, що протягом наступних п’яти років пасажиропотік повинен збільшитися на 60 відсотків – до 32 мільйонів осіб на рік.

Серед десяти країн Східної Європи Україна на другому місці за кількістю пасажирів повітряного транспорту.