Лоукостер Ryanair взяв відмінний старт в Україні

Не минуло й року після того, як ірландська бюджетна авіакомпанія Ryanair почала виконувати регулярні польоти з аеропорту «Бориспіль», а вже встигла перевезти понад півмільйона пасажирів.

 

Найбільший лоукостер Європи, авіакомпанія Ryanair розпочала свою діяльність на українському ринку пасажирських авіаперевезень у вересні минулого року. За підсумками десяти місяців роботи в Україні вже перевезено 500 тисяч пасажирів після початку польотів до бориспільського аеропорту.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці в Facebook написав, що «з цієї нагоди авіакомпанія оголосила про продаж квитків на перельоти у вересні від 9,99 євро».

На сьогоднішній день авіакомпанія Ryanair активно розширює свою маршрутну мережу. Рейси вже виконуються з чотирьох українських повітряних гаваней, що говорить про далекосяжні плани ірландського лоукостера.

Міністр зазначив, що «тільки в Борисполі маршрутна мережа Ryanair в цьому році збільшиться майже втричі і налічуватиме 27 напрямків з Києва. Протягом літнього сезону 2019 року також ще заплановано розширення мережі польотів».

Робота на українському ринку таких авіакомпаній як Ryanair однозначно на руку пасажирам, які отримали можливість подорожувати в різні країни, не витрачаючи на це великі суми грошей.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що авіакомпанія Ryanair розробила і запустила версію свого сайту українською мовою.

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» з’явився новий незвичайний хостел. Замість звичних для хостелів великих кімнат клієнтам пропонують заселитися в невеликій номер-капсулу, заплативши від 370 гривень на добу.