Міжнародний аеропорт «Бориспіль» поставив новий рекорд пасажиропотоку

З початку 2019 року послугами аеропорту «Бориспіль» вже скористалися 9 мільйонів пасажирів.

Постійне зростання популярності серед українців авіатранспорту дає можливість аеропортам України неухильно нарощувати пасажиропотік. У найбільшому українському аеропорту «Бориспіль» зафіксовано нове досягнення – з січня вже обслужено 9 мільйонів пасажирів.

На офіційній сторінці транспортного підприємства в Facebook написано, що «команда аеропорту завжди рада вітати гостей України і відкривати світ для українців».

На думку експертів, стрімкий розвиток українського ринку пасажирських авіаперевезень обумовлений декількома важливими обставинами. В першу чергу, збільшилася кількість авіакомпаній-лоукостерів, ця обставина сприяла тому, що авіаперельоти стали більш доступні для українців. А по-друге, дія безвізового режиму з Європейським союзом дала можливість українцям без проблем подорожувати і відпочивати в країнах Європи.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що керівництво угорського лоукостера Wizz Air заявило про плани перевезти до кінця 2019 року на українських рейсах не менше 2,6 мільйона пасажирів.

За підсумками десяти місяців роботи ірландський лоукостер Ryanair перевіз 500 тисяч пасажирів після початку польотів до бориспільського аеропорту.