Автобусна компанія FlixBus розширює діяльність в Україні

Вчора, 12 березня, в Харкові був підписаний меморандум про співпрацю між найбільшим європейським автобусним оператором FlixBus і Всеукраїнською асоціацією автостанцій.

Підписаний документ свідчить, що компанія FlixBus зацікавлена ​​в тому, щоб розширювати свою діяльність на українському ринку пасажирських автобусних перевезень. Зокрема, в угоді передбачається співпраця в точках продажу квитків і зупинок на маршрутах.

Прес-служба автобусного оператора повідомляє: «Автостанції націлені на співпрацю з FlixBus в двох напрямках – як точки продажу квитків і як зупинки».

У компанії готові ділитися своїм досвідом із українськими колегами, як забезпечити високі стандарти подорожей. Вихід FlixBus на український ринок зробить позитивний вплив і приверне більше пасажирів в Україну.

Керуючий директор FlixBus в Україні та Польщі Міхал Леман підкреслив: «Ми хочемо співпрацювати з українськими автостанціями на основі взаємної вигоди і довіри, і стати партнером в нових можливостях їх розвитку та модернізації».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в найбільших українських аеропортах Києва, Львова та Харкова за січень-лютий 2020 року пасажиропотік істотно виріс.

Керівництво угорської бюджетної авіакомпанії Wizz Air розглядає можливість найближчим часом розширити свою діяльність на українському ринку пасажирських авіаперевезень.