Угорська авіакомпанія розширює присутність на українському ринку

Можливість активізації своєї діяльності на українському ринку пасажирських авіаперевезень всерйоз розглядають в керівництві угорської бюджетної авіакомпанії Wizz Air.

Прес-служба Міністерства інфраструктури повідомила, що на зустрічі між главою міністерства Владиславом Криклієм і головним виконавчим директором Wizz Air Джозефом Вараді обговорювалося питання про розширення діяльності авіакомпанії в Україні.

У прес-службі міністерства повідомили, що «на думку Джозефа Вараді, український ринок авіаперевезень є стратегічно важливим для компанії, і Wizz Air розробляє план по розширенню присутності». Зокрема, планується запуск внутрішніх і нових міжнародних рейсів.

Протягом останніх декількох років український ринок пасажирських авіаперевезень демонструє стрімку динаміку зростання. Цей факт, на думку Криклія, повинен зацікавити зарубіжні авіакомпанії активніше виходити на український ринок. Міністр розраховує на те, що частка бюджетних авіакомпаній в Україні протягом 2020 року зросте до 45 відсотків. Це дасть можливість зробити авіаподорожі для українців більш доступними і розвивати регіональні аеропорти.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що за підсумками роботи в 2019 році міжнародний аеропорт «Харків» увійшов до трійки лідерів серед європейських аеропортів з пасажиропотоком до 5 мільйонів осіб.

Українська авіакомпанія Windrose запускає нові внутрішні маршрути між Києвом і п’ятьма найбільшими містами країни.