Туристична галузь України була представлена на виставці в Нью-Йорку

Карпатський регіон має величезний туристичний потенціал. Великі можливості регіону були продемонстровані на спеціалізованій виставці The New York Times Travel show.

Масштабна виставка, яка цілком присвячена розвитку міжнародного туризму, проходила з 25 по 27 січня в Нью-Йорку. Туристичний потенціал Прикарпаття, все розмаїття регіону, яке так приваблює мандрівників, було представлено Агентством регіонального розвитку Івано-Франківської області.

Як розповіли представники Агентства, головне – створити позитивний імідж регіону. Для цього є багато привабливих розваг для туристів, наприклад: Карпатський трамвайчик, екстремальні сплави по Дністру, розроблені маршрути по стежках Карпат.

Цього року виставка проходила в одному з найбільших конференц-центрів Нью-Йорка. У виставці взяли участь представники більш ніж 170 країн світу. Сотні спікерів і експертів з питань туризму ділилися досвідом роботи і новими трендами ведення бізнесу, розкажуть, як зробити так, щоб зацікавити туристів подорожувати в конкретний регіон.

Фахівці з Прикарпаття роблять акцент у своїй роботі на розробці індивідуальних турів по регіону.

Нагадаємо, раніше ми писали про зменшення кількості туристів, які відвідали Великобританію протягом 2018 року.