Ще чотири нові пункти пропуску. Польща і Україна домовилися відкрити нові прикордонні переходи

Два у Львівській області та по одному в Закарпатській і Волинській областях.

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій і спікер парламенту Польщі Марек Кучиньский домовилися про збільшення числа українсько-польських прикордонних переходів.

Інформує видання Wschodnik «Сьогодні речники домовилися, що буде розпочато будівництво ще чотирьох прикордонних переходів – у Закарпатті, два у Львівській області та один на Волині». На польській стороні, де планується будівництво переправи це пункт Малховице-Нижанковичі».

новые пограничные переходы

І так планується відкрити такі пункти пропуску: Боберка-Смольник(львівська область), Лопушанка –Михньовец (львівська область), Адамчуки-Сбереже (волинська область), Лубня-Волосате (закарпатська область).

Польський уряд планує надати 100 млн. злотих з бюджету на наступний рік для будівництва проходу Малховице-Нижанковичі. Планується що цей перехід буде піший і для автомобілів. Відкриття такого переходу планується на 2020 рік, але як говорили на зустрічі обидві сторони сподіваються на хорошу співпрацю та відкриття нових пунктів пропуску швидше.

Це відмінна можливість для любителів їздити в Польщу, якщо відкриють нові пункти пропуску то можна сподіватися на не завантаженість пунктів пропуску, а значить, не потрібно буде стояти в довгих чергах на проїзд, користуйтеся нашим ресурсом www.eurabota.ua будьте завжди в курсі подій пов’язаних з Європою.