Основна місія Американської Служби з питань імміграції істотно відкориговано

Коригування завдань Американської Служби з питань імміграції по всій ймовірності може означати черговий крок влади зробити політику щодо іммігрантів більш жорсткою, повідомляє thehill.com.

Американская Служба по вопросам иммиграции

З документу, який визначає основні завдання відомства видалена частина тексту, де розповідається про те, що Сполучені Штати Америки – це нація людей іммігрували з інших країн.

У варіанті документа, який був до 22 лютого цього року, до внесення змін, було написано про те, що Служба «забезпечує визначення Америки як нації іммігрантів, надаючи точну і корисну інформацію нашим клієнтам».

Крім цього для людей, які приїжджали в країну надавалися імміграційні і цивільні пільги, щоб нові члени американського суспільства усвідомлено підходили до розуміння свого громадянства, забезпечуючи цілісність імміграційної системи. У новій редакції місії Служби, яку озвучив директор у справах громадянства та імміграції США Френсіс Сиссна, формулювання основних завдань відомства виглядає по іншому: «USCIS управляє законної імміграційної системою країни, захищаючи її цілісність, і обіцяє ефективно і справедливо розглядати прохання про імміграційних пільги, захищаючи американців, забезпечуючи інтереси батьківщини і дотримуючись наші цінності».

Керівництво USCIS підкреслює, що в оновленій формулюванні місії виділяються такі основні пріоритети діяльності, як «справедливість, законність і ефективність».

Джерело www.eurabota.ua