Автобус з росіянами перекинувся в Туреччині, є жертви

Число російських туристів, які загинули після того, як їх автобус перекинувся на півдні Туреччини, зросло до чотирьох. Про це РІА Новини повідомив туроператор “Інтурист”.

Ще 16 отримали поранення в результаті ДТП. «Більшість туристів, які їхали в автобусі, що розбився в Туреччині, – це туристи з Самарської області. Зараз вони знаходяться в чотирьох лікарнях», – сказали в компанії.

Туроператор відкрив гарячу лінію для родичів загиблих. Компанія також заявила, що готова надати їм можливість негайно вилетіти до Туреччини.

Генконсульство Росії в Анталії повідомило, що за попередніми даними дорожньої поліції Туреччини водій автобуса не впорався з керуванням, транспортний засіб перетнув розділову лінію і, вискочивши на зустрічну смугу, перекинувся.

В результаті інциденту троє росіян загинули на місці і п’ятеро отримали серйозні поранення. Двоє з них перебувають в реанімації.

За даними туроператора «Інтурист», в автобусі знаходилися 22 російських туриста, з них – дев’ять дітей. Вони поверталися з відпустки в Анталії. Автобус прямував з селища Конакли до аеропорту.