Індонезійські фанати бадмінтону помилково напали на британського коміка

Індонезійські фанати вибачилися за те, що переслідували британського коміка Стівена Фрая в Instagram гнівними повідомленнями, помилково прийнявши його за суддю з бадмінтону.

Індонезійці звернули свій гнів на 63-річного коміка після того, як їх команда відмовилася від участі в All England Open минулого тижня через випадок коронавіруса в їх літаку. Примусова відставка через правила коронавіруса в Великобританії викликала дипломатичний заклик з боку індонезійських офіційних осіб і люту реакцію в Інтернеті. Деякі прихильники писали гнівні повідомлення на сторінці Фрая в Instagram, вважаючи, що саме він був суддею, критикували за упередженість в парному матчі в Індонезії.

«Не розстроюй індонезійців, несправедливий суддя», – сказав один фанат. Спірна ситуація, схоже, виникла через те, що на сторінку Фрая в Instagram поділилися передплатники профілю фаната з повідомленням про те, що він є суддею з бадмінтону. Але до п’ятниці більшість гнівних повідомлень були стерті і замінені вибаченнями від фанатів, які усвідомили свою помилку.

“Мені дуже шкода, якщо індонезійські фанати заспамили вас. Ці люди просто цього не усвідомлювали. І вони не представляють Індонезію», – сказав один з фанатів в Instagram. Фрай, який був номінований на «Золотий глобус» за роль Оскара Уайльда в фільмі 1997 року «Уайльд» і є успішним автором, не відповів на повідомлення.