Перший український лоукостер SkyUp вже може літати в Європу

Нова українська авіакомпанія, яка позиціонує себе як перший український лоукостер, днями отримала необхідні для польотів за європейськими маршрутами дозволу.

Активно розвивається українська авіакомпанія SkyUp, вдало пройшла процедуру TCO (Third Country Operator Licence), яка дає можливість здійснювати польоти в європейські країни.

украинская авиакомпания skyup

Тепер перший український лоукостер має можливість виконувати регулярні рейси в 28 країн Європи, які входять у EASA (Європейського агентства авіаційної безпеки) і крім цього – у Швейцарію, Норвегію, Ісландію та Ліхтенштейн, які є членами Європейської асоціації вільної торгівлі.

У керівництві авіакомпанії планують найближчим часом зробити анонс нових маршрутів, які плануються виконуватися в аеропорти Європи. На сьогодні авіакомпанія зосереджена на чартерних рейсах, які виконує для перевезення туристів по найпопулярнішим серед українців маршрутами. Керівництво заявляє, що активно працює над тим, щоб як можна швидше поповнити парк авіалайнерів для того, щоб мати можливість виконувати регулярні рейси.

Нагадаємо, раніше повідомлялося виході найближчим часом на український ринок пасажирських авіаперевезень ще одного європейського лоукостер а, який планує відкрити базу в аеропорту Херсона.

Джерело: www.eurabota.ua

09.10.2018