Андрій Кончаловський зробить документальний фільм про коронавірус

Російський режисер Андрій Кончаловський планує зняти документальний фільм про ситуацію в країні під робочою назвою «Карантин по-російськи», передає BGNES.

З цією метою він просить жителів Росії записувати відео, яке відповідає на його питання. «Друзі, світ змінюється на наших очах. Я впевнений, що буде потрібен час, щоб зрозуміти все, що відбувається зараз. Але було б великою помилкою не намагатися відобразити ці зміни. Я думав про документальний фільм, і поки назвав його «Карантин по-російськи». І я прошу вас стати моїми співавторами», – каже режисер.

Він пропонує жителям записати короткі відеоролики з відповідями на кілька запитань, які він буде поступово публікувати в соціальних мережах. У перших уривках Кончаловський просить глядачів подумати про те, чим карантин в Росії відрізняється від карантину в інших країнах, або розповісти, що є «найбільш дурною покупкою», яку вони зробили в поточний період.

«А потім з того, що ви відправите, ми спробуємо зробити фільм, який буде зберігати нашу загальну пам’ять про той час», – говорить Кончаловський.