Польський уряд планує розвивати прикордонний туризм із Україною

Виявляється, що в Польщі зацікавлені не тільки в тому, щоб до країни прибували українські трудові мігранти. Також Україна розглядається польським урядом як партнер у розвитку туристичного сектора економіки.

Перш за все, мова йде про план польського уряду, який передбачає розвиток прикордонного туризму з Україною. На даний час такий вид туризму розвивається дуже активно, оскільки дає можливість людям, які проживають в прикордонних районах, здійснювати цікаві подорожі, при цьому не витрачаючи багато грошей. Доступність поїздок до іншої країни сприяє суттєвому зростанню турпотоку в обох напрямках.

Відповідна локація для розвитку україно-польського прикордонного туризму вже вибрана і названа – це місто Перемишль. Планується, що він стане новим логістичним центром, в якому найближчим часом активно розвиватиметься торгівля і прикордонний туризм.

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецкий підкреслив, що розташування Перемишля дуже вигідне для того, щоб розвивати цей вид туризму і двосторонню торгівлю з Україною. Це буде сприяти створенню нових робочих місць, а також дасть можливість створити багато різних туристичних маршрутів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в мерії Амстердама вирішили в черговий раз підвищити туристичний податок. Тепер він буде найбільшим серед європейських міст.

Іноземні туристи в Індії зможуть подорожувати по спеціально розробленому екологічному маршруту в штаті Махараштра далеко від багатомільйонних мегаполісів.