Експерти визначили популярні країни серед українських туристів

На основі аналізу інформації метапошуку в Інтернеті, експерти в сфері туризму визначили найпопулярніші серед українських туристів країни і міста.

Також вдалося з’ясувати на яких рейсах можна було полетіти в ту чи іншу країну, заплативши за квитки мінімальну суму грошей.

Найпопулярнішим і відвідуваним українцями містом виявився столиця Туреччини – Стамбул, в якому завжди є на що подивитися. Вартість квитків на політ в обидва боки обходилася близько 5 тисяч гривень. На другому і третьому місцях опинилися іспанська Барселона і романтичний Париж. Щоб полетіти і повернутися потрібно було заплатити за квитки не менш як 7 400 гривень. Також серед популярних міст: Тель-Авів, Рим, Тбілісі, Мілан, Прага, Варшава і Амстердам.

Мабуть головною несподіванкою по зростанню популярності серед країн виявилася Південно-Африканська Республіка. Напевно, українцям захотілося щось екстраординарне. Також серед фаворитів Словаччина, Польща, Данія та Австрія.

Для тих, хто хотів подорожувати, але не мав досить значних коштів можна було злітати на екскурсію за 3-4 тисячі гривень в обидва боки до Вільнюса, Варшави та Вроцлава.

Істотне здешевлення перельотів на багатьох напрямках виявилося можливим в результаті виходу на український ринок пасажирських авіаперевезень багатьох лоукостерів, які в конкурентній боротьбі за пасажирів пропонують на різних маршрутах досить дешеві квитки.

Нагадаємо, раніше ми писали про зростання безготівкових розрахунків серед українців, які в році, що минає 2018 році подорожували в різних країнах. Тренд сезону – безконтактні оплати за допомогою смартфонів з технологією NFC.

Джерело: www.eurabota.ua

26.12.2018