Український лоукостер SkyUp Airlines запустив перший регулярний рейс

Для авіакомпанії SkyUp Airlines почався новий період діяльності –запускаються перші регулярні рейси.

Молода українська авіакомпанія стрімко набирає обертів – розпочато наступний етап діяльності – 27 січня 2018 року запущено регулярне авіасполучення.

Перший регулярний рейс лоукостер виконав між Києвом і столицею Грузії – Тбілісі. Другим маршрутом по якому будуть виконуватися регулярні рейси став Київ-Софія (Болгарія).

До цього часу SkyUp спеціалізувалася на чартерних рейсах, маючи в своєму флоті всього два авіалайнери. За рік їх кількість зросла до п’яти, а в лютому будуть поставлені ще два літаки. Якщо розвиток піде такими темпами, то лоукостер через кілька років може стати одним з лідерів в своєму ціновому сегменті на українському ринку пасажирських авіаперевезень.

За підсумками роботи в 2018 році (з травня по грудень), на чартерних рейсах літаками авіакомпанії перевезено понад 400 тисяч пасажирів. Про це повідомив генеральний директор авіакомпанії Євген Хайнацкий. Зокрема, він підкреслив, що «результатами 2018 року дуже задоволений, тому що так швидко компанії ще не створювалися. Обсяги перевезень пасажирів дуже великі і всі наші плани по експлуатації літаків виконуються».

Нагадаємо, SkyUp Airlines, в літньому сезоні 2019 року виконувати чартерні рейси за маршрутом Київ-Фаро (Португалія).

Джерело: news.eurabota.ua

03.01.2019