Скоро візу в Японії можна буде оформити онлайн

 

У японському уряді вирішили, що необхідно розробити і впровадити онлайн-систему, яка суттєво полегшить оформлення туристичної візи.

Япония фото

Японія активно готується до проведення Олімпіади, яка відбудеться менше, ніж через два роки. Щоб туристи могли без особливих труднощів подати заявку на оформлення візи, японський уряд прийняв кардинальне рішення – перевести весь процес в Інтернет.

На першому етапі впровадження перевірити ефективність системи будуть мати можливість китайські вболівальники, які приїдуть дивитися змагання на Олімпіаді 2020.

Після цього поступово дію програми буде розширено і для туристів з інших країн. Основна мета японського уряду – забезпечення можливості видачі віз через систему як для тих, хто воліє подорожувати самостійно, так і тим, хто робить короткострокові ділові поїздки.

Уряд Японії пішов на такий інноваційний крок, оскільки поставило за мету активно розвивати туристичний сектор економіки і до 2020 року приймати 40 мільйонів мандрівників щорічно.

Країни, які вже користуються способом оформлення заявки на туристичну візу через Інтернет – США і Австралія.

Раніше повідомлялося, що число туристів в Європейському союзі постійно збільшується, в тому числі з України, завдяки безвизу з ЄС.

Джерело: www.eurabota.ua