Високі шанси переїхати жити до Канади за програмою Express Entry

Восьмого серпня відбувся новий розіграш за програмою Express Entry. Зафіксований рекордно низький прохідний бал для отримання запрошення, щоб оформити заявку на переїзд до Канади.

Канада фото

В результаті розіграшу в загальній складності було відправлено 3 750 запрошень для подачі заявки на постійне проживання в Канаді. Прохідний бал для кандидатів з оцінки системи комплексного рейтингу склав всього 440 пунктів. Це мінімальне значення в програмі Express Entry, яке було зафіксовано в 2018 році.

Всі кандидати з балом вище 440, які представили свій профіль до 31 січня 2018 року, отримали запрошення на переїзд до Канади.

В цілому Міністерство громадянства та імміграції Канади (IRCC) в цьому році випустило 51 тисячу запрошень охочим переїхати в країну.

«Поєднання низьких прохідних балів і збільшення запланованої кількості запрошень на переїзд в країну може призвести до ще більш цікавим результатів у майбутніх розіграшах», – сказав Девід Коен, старший партнер юридичної фірми Campbell Cohen в Монреалі, яка допомагає іммігрантам при переїзді до Канади.

Джерело: www.eurabota.ua