Китаянкам «за 30» нададуть відпустку для пошуків чоловіка

Декілька найбільших компаній «Піднебесної» вирішили реалізувати ряд незвичайних ініціатив. Так, співробітницям віком понад 30 років нададуть можливість піти в оплачувану відпустку для того, щоб знайти партнера і створити сім’ю.

На даний момент другу відпустку для робітниць середнього віку ввели дві великі компанії з Китаю. Можливість знайти чоловіка представниці «прекрасної» статі отримають після місцевого Нового року. Незвичайні канікули не будуть довгими і триватимуть всього лише 8 днів.

Читайте також: Мешканці США за високоосвічених іммігрантів

Співробітниці отримають відпускні дні для налагодження особистого життя, оскільки на думку керівництва «дами» не спілкуються із зовнішнім світом. Згідно з даними статистики, китаянки “за 30” найчастіше працюють у закритих відділах і не мають можливості завести нові знайомства і налагодити сімейне життя. Додаткові вихідні дозволять соціалізуватися і знайти партнерів для облаштування «сімейного гніздечка».

Також китайські роботодавці впевнені, що влаштовані в особистому житті співробітниці більш успішні в роботі та краще ладнають з колегами.