Робота в Ашдоді

Ашдод ізраїльське місто, розташований у курортній зоні на Середземноморському узбережжі. Привабливе місце для комфортного відпочинку і заробітку. Робота в Ашдоді дозволить поправити фінансове становище і відпочити на сонячних морських пляжах. Відкриті вакансії для професіоналів і людей без кваліфікації і знань англійської мови та івриту.

Ашдод израильский город

У статті представлена інформація про роботу в місті Ашдоді для українців.

Дізнаєтесь: Які вимоги пред’являють до кандидатів. Які професії затребувані. Наскільки велика заробітна плата. Скільки коштує оренда житла. Що потрібно для офіційного оформлення на роботу.

Загальні правила працевлаштування

Робота в Ізраїлі є для людей з будь-яким рівнем кваліфікації, але для офіційного працевлаштування потрібна Робоча віза в Ізраїль. Оформити її без участі роботодавця неможливо.

Для отримання дозволу на роботу знайдіть оголошення про вакансії зв’яжіться з роботодавцем і обговоріть умови співпраці. Якщо виникла обопільна зацікавленість, роботодавець оформить на місцевій Біржі Праці і у Відділі Управління у справах іноземців дозвіл для конкретного працівника. Документ передадуть найближчим до місця проживання здобувача консульство Ізраїлю в Україні. Копію отримає і претендент на вакансію. Дозвіл є підставою для відкриття робочої візи категорії В1.

Здобувач готує пакет документів (список уточніть у посольстві) і подає в Посольство або Консульство Ізраїлю в Україні. Кожен кандидат проходить співбесіду.

Результат стане відомий у найближчі дні, в рідкісних випадках розгляд прохання про надання робочої візи займає максимально допустимий термін 60 днів.

Зверніть увагу

У відкритті робочої візи можуть відмовити тим, хто має:

  • непогашені борги;
  • проблеми з законом;
  • випадки депортації.

Рішення про надання візи приймає Консул. Постарайтеся справити сприятливе враження на співбесіді.

Репатріанти (ті, хто має родинні зв’язки з євреями по материнській лінії) користуються деякою перевагою.

Вимоги до претендентів

Як зазначалося раніше легальне працевлаштування в Ашдоді без робочої візи неможливо, але це не єдина вимога до кандидатів. Тим, хто планує працювати за спеціальністю, наприклад, лікар, доведеться пройти нострифікацію диплома (підтвердження освіти), стажування або закінчити курси, скласти кваліфікаційний іспит, отримати ліцензію на ведення певного виду трудової діяльності. Претендують на посади з високою оплатою фахівці обов’язково проходять інтерв’ю з роботодавцем. Часто робота починається з тримісячного випробувального терміну, на результат якого працівнику можуть запропонувати довготривалий контракт або курси перепідготовки.

Знання англійської мови або івриту суттєва перевага, але відсутність кваліфікації і знання мови не є перешкодою для отримання роботи.

В Ізраїлі багато російськомовних громадян. Є і компанії, які ведуть ділове спілкування і документацію російською мовою. За цим принципом працює ашдодская компанія «Victoria», яка займається вторинної переробки паперу. Таких заводів і підприємств в Ізраїлі небагато, але російськомовні співробітники потрібні в торгівлі та обслуговуванні готелів, ресторанів та інших сферах економіки. Вакансії знайдуться для всіх.

Затребувані професії

Ашдод курортне місто багато українців без знання мови знаходять роботу в ресторанах, курортному та готельному бізнесі. В країні з великим відсотком російськомовного населення потрібні продавці і касири в супермаркетах і продовольчі магазини.

У деяких закладах євреї не можуть працювати за релігійними переконаннями, тому виконання операцій доручають робочим іноземцям. Є можливість влаштуватися на сезонні роботи в сільському господарстві. Затребувані представники будівельних спеціальностей мулярі, арматурники, бетонярі, зварювальники, електрики. Потрібні токарі, піскоструминником, професіонали з обробки деталей та підготовки комплектуючих до складання.

востребованые профессии в Ашдоде

Затребувані фахівці транспортної сфери водії вантажних автомобілів, автобусів і таксі. Є вакансії для конструкторів складної техніки та інженерів-машинобудівників.

У фітнес індустрії великий попит на дипломованих інструкторів тренажерних залів і тренерів.

Постійно оновлюються пропозиції для няньок по догляду за дітьми у сім’ях і дитячих садах. Багато роботи в Ашдоді метапелет — по догляду за літніми людьми на дому і післяопераційними хворими в медичних та реабілітаційних центрах.

Володіють івритом і англійською мовою дівчата можуть влаштуватися телефоністками. В готелі потрібні комірники, менеджери техвідділів, покоївки, кухаря. Базового володіння англійською мовою або івритом достатньо для отримання роботи в Ашдоді в готелі або готелі, ресторані (офіціантки) або консультанта в центрах Здоров’я та Естетики»

Доступна робота в Ашдоді є для жінок і чоловіків.

Які зарплати в Ашдоді

Розмір заробітної плати в Ізраїлі залежить від кваліфікації, професії і знання мови, а також від регіону країни.

Приміром вантажники в Ашдоді отримують близько 7 тис. шекелів. Це приклад низької оплати. Найменше підвищення кваліфікації (навіть мінімальне навчання) дає прибавку. Кранівник щомісяця отримує 15 тис. шекелів.

Деякі приїжджають в Ізраїль по робочій візі передбачає роботу на конкретній посаді і шукають підробіток в кількох місцях з частковою зайнятістю. Сума додаткової винагороди може досягати 5 тис. шекелів.

5 тыс. шекелей в Израиле

 

Зверніть увагу
Відповідно до положень Закону про Працю платити іноземному працівнику або емігрантові за годину роботи менше ніж 24 шекеля роботодавці не мають права. Погодинно в Ізраїлі зазвичай оплачуються роботи, що не потребують високої кваліфікації. Телефоністки, фасувальники риби, комірники отримує 25 шекелів на годину.

Витрати на оренду житла

У порівнянні з великими містами, такими як Єрусалим і Хайфа оренда житла в Ашдоді обходитися не надто дорого.

Наприклад, оренда двокімнатної квартири обійдеться в 2000 шекелів, а іноді і менше.

Ціна оренди житла
Квартири в спальному районіЦіна місячної оренди житла в шекелях
Кут в кімнаті при проживанні спільно з іншими мешканцями600
Спальне місце в хостелі700
Окрема кімната1000
Квартири:

 

 
1 кімнатна1500

 

2-х кімнатна

 

2000

 

3-х кімнатна

 

2500

 

 

При наявності постійної роботи зняти житло не складно. Багато компаній і приватні особи пропонують роботу в Ашдоді з проживанням.

снять жилье в Ашдоде

Підіб’ємо підсумки

Для отримання високооплачуваної роботи в Ашдоді і в Ізраїлі в цілому необхідно оформити робочу візу, вивчити хоча б на базовому рівні англійською мовою або іврит, успішно пройти процедуру підтвердження диплома, стажування або навчальні курси в конкретній компанії.

Цілком реально знайти вакансії для кандидатів без професійної освіти і знання мови, але зарплата таких працівників нижче, ніж у професіоналів.

Хочете працювати в місті Ашдод в Ізраїлі? Відвідайте інтернет портал eurabota. Тут представлена величезна кількість актуальних вакансій від зарубіжних роботодавців, є робота в країнах Євросоюзу.

І на останок відео: українка ділиться враженням про роботу і життя міста Ашдод.