Українські студенти цього літа можуть добре заробити в Канаді

Більше 85 тисяч вакансій відкриває для місцевих, а також іноземних студентів уряд Канади в цьому літньому сезоні.

Програма канадського уряду для працевлаштування студентської молоді на літо 2019 року доступна не тільки для студентів місцевих університетів. Можливостями програми можуть також скористатися і студенти з інших країн, які захочуть не тільки заробити пристойні гроші, але і підвищити рівень своєї розмовної англійської, побільше дізнатися про те, як живуть люди в Канаді, а також познайомитися з новими і цікавими людьми.

Надаючи можливість молодим людям заробити, канадські чиновники розраховують, що частина з них через кілька років захоче переїхати до Канади.

Програма літньої зайнятості студентів канадського уряду діє вже протягом останніх трьох років. Для молодих людей – це реальна можливість працевлаштуватися. В цьому році є більше 85 тисяч робочих місць. Подавши заявку, претендент отримує доступ в банк вакансій Канади, де може вибрати відповідне робоче місце.

Урядова ініціатива надає фінансування організаціям для створення робочих місць на літо для молоді. В цьому році вперше можна подати заявку онлайн або через додаток Job Bank.

Роботодавці, які беруть участь у програмі літньої зайнятості студентів, представляють всі сектори економіки, включаючи державні і приватні установи.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві 17 і 18 травня будуть проводитися великі ярмарки вакансій для всіх бажаючих іммігрувати до Канади. До Києва спеціально приїдуть імміграційні офіцери і роботодавці.

Керівники IT-фірм Канади активно шукають програмістів серед іноземних громадян, в тому числі і українців, оскільки в цьому секторі економіки країни, який активно розвивається, спостерігається гострий дефіцит кваліфікованих фахівців.