Настав час угорським роботодавцям сплачувати підвищені зарплати

У 2017 році економічна ситуація в Угорщині показала стійкі тенденції зростання, поряд з цим, роботодавці давали заявки на заповнення вакансій у різних секторах економіки, чим скористалося тисячі наших співвітчизників, особливо з прикордонних районів Закарпаття.

повышение зарплат в ВенгрииГолова впливової організації Угорської торгово-промислової палати Ласло Парраг на щорічних зборах напередодні Нового року сказав про підтвердження правильності прогнозів експертів палати. В якості прикладу він згадав, що в цьому році прогнозоване зростання економіки на 4% буде досягнуто, і в 2018 році економічний розвиток також має виявити стійкі тенденції до зростання. Він стверджує, що хороший стан бюджету дозволить державі виділити більше фінансових коштів для того, щоб істотно підвищити рівень заробітної плати для трудящих.

Також уряд прийняв кілька пропозицій експертів торгово-промислової палати, таких як оптимізація оподаткування для малого бізнесу, яке мало позитивний вплив на розвиток та збільшення кількості нових робочих місць.