Керівництво роздрібної мережі Tesco істотно підвищує зарплати своїм працівникам

Tesco-Global Stores Ltd. за угодою з профспілками додатково виділяє 2,8 млрд. форинтів на збільшення заробітної плати для працівників роздрібної торгівлі. Згідно з оголошенням мінімальна заробітна плата штатного персоналу Tesco збільшиться з початку січня 2018 року.

заработная плата для штатного персонала Tesco увеличится с начала января 2018 годаЗаробітна плата збільшується для 14100 осіб в середньому на 10%. Незалежна профспілка працівників торгівлі (KDFSZ) заявив у своєму повідомленні, що найбільша група співробітників в 2018 році отримає мінімальну заробітну плату (180 500 форинтів) від компанії. Згідно із заявою, підвищення заробітної плати також впливає на співробітників на складі і в деяких офісних підрозділах. Лідери профспілок також домовилися з роботодавцем про те, що вони знову сядуть за стіл переговорів у квітні 2018 року і обговорять збільшення заробітної плати для співробітників центрального офісу. На збільшення рівня зарплати своїх співробітників Tesco витратила 11,1 мільярда форинтів.

Було оголошено, що компанія має намір продовжити піднімати рівень зарплат для працівників. З січня 2018 року найнижча заробітна плата, доступна в мережі супермаркетів, буде як і раніше значно вище, ніж мінімальний заробіток в країні, і це також відноситься до некваліфікованим працівникам, тому майже чотири тисячі осіб виграють від збільшення.

Робота в Угорщині цікавить багатьох українців більшою мірою із Закарпаття. Всі подробиці про працевлаштування в цій країні і підходящі вакансії можна подивитися на www.eurabota.ua.