Українці, які працюють у Польщі, можуть поїхати на роботу в Німеччину

На даний момент у Німеччині не вистачає 1 мільйон співробітників, а найближчим часом не буде вистачати близько 3 мільйонів, – каже Мачий Витуцкий, президент служби роботи на Пульсі. На його думку, саме в Німеччину будуть мігрувати в найближчі роки працівники з Польщі та України.

Мачий Витуцкий президент службы работы в Пульсе

Вищий заробіток завжди був пріоритетом. Поки є вибір у працівників заробляти 2 тисячі злотих або 2 тисячі євро на місяць, то люди будуть вибирати там, де можна заробити більше. Так за даними Work servise багато людей чекають, що ситуація в країні змінюватися з заробітними платами, але якщо цього не станеться то вони будуть змушені покинути свої країни в пошуках кращого заробітку.

Мачей Витуцкий передбачає також, що українці, які приїхали на заробітки в Польщу, будуть іммігрувати далі в пошуках гарного заробітку, Німеччина не буде винятком при прийомі на роботу українців.

Крім того Німеччина поки що не офіційно оголосила про прийом українських громадян до себе на роботу, але швидше очікується, що українці зможуть їздити на роботу в Німеччину на таких же підставах, як і в Польщу.

Не втрачаючи можливості слідкуйте за новинами на нашому сайті www.eurabota.ua завжди будете в курсі життя з Європи.