Як розпоряджатися заробленими грошима в Німеччині

Велика кількість українців живуть і працюють в Німеччині, а число тих, хто планує поїхати працювати в цю країну, економіка якої останні кілька років показує вражаючий ріст, з кожним роком тільки збільшується. Головним аргументом є хороші умови праці та високі зарплати, але, отримавши цю суму, необхідно знати декілька головних правил, як ними розпоряджатися, щоб оптимізувати різні виплати.

для платежей в безналичной форме используется специальный счет GirokontoБільшість фінансових операцій у Німеччині робляться в безготівковій формі, для платежів з такого розрахунку використовується спеціальний рахунок (Girokonto), з його допомогою можливі всі види фінансових операцій: переклад, внесення грошей на рахунок, зняття готівки, оплата картою, договори постійної оплати. Зарплати нараховуються на нього, тому після того, як робота знайдена, треба відкрити такий рахунок у банку.

Є кілька організацій, які допоможуть вирішити питання щодо фінансів: консультаційні служби для мігрантів та молоді, центри захисту прав споживачів. Саму різну корисну інформацію про умови роботи в Німеччині і підходящі вакансії можна прочитати на www.eurabota.ua.