Стали відомі 10 кращих роботодавців в Німеччині

Німецька компанія по працевлаштуванню Glassdoor, за підсумками соцопитування склала список з 10 найкращих роботодавців в Німеччині.

10 наилучших работодателей в ГерманииРинок праці в Німеччині значно додав обертів, але також і не зменшилася зростаюча конкуренція на ринку праці. Перша позиція компанія Adidas(займається шиттям спортивного одягу), друге – Airbus (займається будівництвом літаків), третє – Fraunhofer Gesellshaft (займається науковими дослідженнями). На наступний позиції розмістилася підприємство Robert Bosch (виробник електротехніки), на п’ятому місці – SAP (займаються розробкою програмного забезпечення). Шосте, сьоме, восьме і дев’яте місце дісталося німецьким гігантам машинобудування – ZF Friedrichshafen, Volkswagen, BMW і Daimler, останнє місце в цій десятці зайняв Continental (займається виробництвом шин).

У теж час, за результатами досліджень, незважаючи на зростання вакантних посад в Німеччині, показник рівноваги між особистим життям і роботою в Німеччині дотримується на більш високому рівні, ніж в Англії, Франції чи Швеції. Значно вищий цей баланс в Австрії, Нідерландах і Бельгії.

Зовсім нещодавно німецькі ЗМІ оприлюднили списки вакантних посад для іноземних працівників, їх кількість дуже зросла за останній рік.

Джерело germania.one
22.01.2018