Робота в Нідерландах для українців у квіткових теплицях

Нідерланди – країна, в якій при бажанні завжди можна знайти добре оплачуване місце роботи. При цьому комфортні умови, оплата праці, працевлаштування, все офіційно. Одним з таких варіантів є робота в квіткових теплицях.

Нидерланды работа в цветочных теплицах

Нідерланди – світовий лідер з експорту квітів, тому в теплицях країни завжди можна знайти добре оплачувані робочі вакансії, оскільки місцеві мешканці не поспішають влаштовуватися на цю роботу, тому серед вихідців з інших країн цей варіант працевлаштування в цій європейській країні дуже популярний. Плюсом є те, що особливих навичок і знання досконало мови для такої роботи не потрібно. З оформленням не громадян Європейського Союзу у голландських роботодавців виникають труднощі, але, трохи проявивши кмітливість, вони укладають трудові угоди з Польщею, а остання бере на себе пошук персоналу та оформлення віз.

Отримати польську візу для українців не складає особливих проблем, і польські компанії допомагають виїхати працювати в квіткову теплицю в Нідерландах, це оптимальний варіант для тих, хто ще жодного разу не виїжджав за кордон на роботу. Ще багато інших вакансій в Нідерландах можна знайти на www.eurabota.ua.