Будьте пильні, не законні польські паспорти українцям продають

Злочинці роблять українцям не легальні польські паспорти. Вони можуть юридично працювати в країнах ЄС, пише Rzeczpospolita Thursday. Мета українців і в’єтнамців – це вже не Польща, вони хочуть потрапити у Великобританію і Францію, – пише «Rz». Працівники з України можуть там одержати більш оплачувану роботу, в швидких пошуках такої роботи, допоможе польський паспорт або посвідчення особи з схожим видом.

украинцам делают не легальные польские паспорта За таких документів іноземці відправляються до ЄС, щоб знайти краще оплачувану роботу, пише щоденна газета.

Злочинці користуються двома методами, зробити польський паспорт або зробити польське посвідчення особи. Ми спостерігаємо збільшення інтересу злочинних груп до організації незаконної міграції цим методом, – сказала «Rz» Агнешка Голиас, прес-секретар начальника прикордонної охорони. Документ не сфальсифікований і не записується в базу даних як викрадений, тому метод вважається нелегальними і іммігрантами «набагато безпечніше» користуватися такими методами – ми читаємо в «Rzeczpospolita». Важко оцінити, скільки іноземців використовують польські документи в ЄС, але іноземці, в основному у таких випадках заявляють французькі і британські влади.