Німеччина: кількість безробітних зменшується, а кількість вакансій неухильно зростає

За статистичними даними економіка Німеччини останні кілька років показує впевнене зростання в усіх секторах. Показником цього є зменшення кількості людей, які залишаються без роботи. Ця тенденція спостерігається у всіх землях Німеччини.

экономика Германии последние несколько лет показывает уверенный рост во всех секторахНаприклад, якщо розглядати ситуацію в одній з найбільших за територією та з потужним економічним потенціалом федеральну землю Баварію, то практично по всій її території за останніми даними фіксується повна зайнятість населення. Кількість працюючих жителів досягло рекордно високого показника, рівень безробіття серед молоді значно знизився, повідомляє germania.one.

Подібна ситуація спостерігалася десять років тому, коли економіка теж була на підйомі і було 5% безробітних, але в цьому році, в жовтні показники досягли рекордних 3%. Якщо порівнювати показники 2016 року, то це на 10% менше. Незважаючи на велику кількість нових робітників, кількість відкритих вакансій не зменшується і за останніми даними становить близько 130 000.

Ця новина, безумовно, зацікавлять тих українців, які хочуть поїхати працювати в Німеччину, скориставшись інформацією на www.eurabota.ua