Бездоганна репутація Німеччини – відмінний аргумент, щоб шукати там роботу

Ринкові аналітики провели дослідження, в якому вивчали репутацію п’ятдесяти провідних країн світу. Німеччина серед них займає першу позицію. А от Сполучені Штати виглядають в цій компанії не так привабливо, як раніше, образ цієї країни останнім часом сильно змінився не в її користь. З першого місця в минулому році, вона опустилася на шосте, повідомили представники GfK, проводили порівняльне дослідження.

Германия занимает первое место среди пятидесяти ведущих стран мираПозитивні зміни у сфері культури, політики уряду і людського фактора, дали можливість Німеччині вийти на перше місце в позитивному сприйнятті, а ось в туристичному секторі Федеративна республіка трохи відстає, займаючи всього десяту позицію.

Завдяки обранню нового президента Еммануеля Макрона, Франція піднялася з п’ятого на друге місце, збільшивши бали в категоріях: уряд, імміграція, інвестиції. Замикає трійку лідерів Великобританія, яка зуміла після втрати глобального престижу в 2016 році у зв’язку з виходом з Європейського Союзу, відновити колишні позиції.

Такі дослідження будуть цікаві насамперед тим українцям, які хочуть працевлаштуватися за кордоном і активно шукають підходящі вакансії, в тому числі і на www.eurabota.ua.