Польська пошта оголошує набір працівників на роботу

Польська пошта оголошує про найм більше тисячі чоловік. Вони допоможуть нам впоратися з великими обсягами поставок в кінці року. Співробітники будуть працювати на контрактній основі.

польская почтаЯк пояснила представник польської пошти Ірміна Гокан, завдання нових співробітників полягатиме в підтримці нинішніх співробітників. Більшість новобранців будуть працювати для сортування посилок або листів. Компанія також повідомляє про вакансії водіїв і кур’єрів. Представники компаній додають, що погодинні ставки вище мінімального, тобто 9-9,7 злотих на годину. Відомо, що співробітники будуть працювати по всій країні.

У минулому році польська пошта доставила 65 мільйонів посилок. У піковий день було понад півмільйона посилок. За оцінками аналітиків компанії, протягом декількох років кількість доставлених посилок може перевищувати 100 мільйонів.

Якщо ви шукали роботу сортувальником посилок, водієм або кур’єром і не знайшли, то можливо Ви там не дивилися, сайт www.eurabota.ua надає Вашій увазі безліч вакансій за цими професіями, заходьте, шукаєте, залишайте свої резюме.