Президент Дональд Трамп заявляє, що не потрібно можливість жити і працювати в США перетворювати в лотерею

Дональд Трамп уже неодноразово висловлював свою думку на рахунок зміни імміграційної політики США, і деякі нововведення, що стосуються зміни правил в’їзду громадян з деяких країн, що адміністрація американського президента вважає неблагонадійними вже діють. Але українцям, які мріють поїхати жити і працювати в США немає приводу для занепокоєння, особливо, якщо у них є досвід в роботі, а ще краще, закінчена вища освіта.

Заклик до Конгресу про зупинення візової лотереї Green Card пролунав під час виступу Трампа перед випускниками Академії Федерального бюро розслідувань, легко здогадатися, що місце для заяви обрано не випадково. На думку Президента треба «покласти кінець ланцюгової міграції в Америку».Дональд Трамп призыв к Конгрессу об остановке визовой лотереи Green Card

Диверсифионная лотерея Green Card останнім часом жорстко критикується прихильниками нинішньої влади, особливо, після того, як дізналися, що людина, організував та здійснив вибухи в Нью-Йорку, приїхав в Америку на Green Card. Президент Трамп пропонує замінити її системою імміграції, яка буде давати преференції людям, які мають необхідні для США навички та кваліфікації.