Виявляється, що не тільки українських робітників не влаштовує їхня зарплата

Працівники залізничної компанії Deutsche Bahn незадоволені своєю заробітною платою. Щоб домогтися її підвищення використовується класичний спосіб – страйк, який у багатьох випадках приносить добрі результати.

Поки що 10 грудня співробітники Deutsche Bahn проводили одноденний попереджувальний страйк. Головна вимога страйкарів – підвищення зарплат до рівня, який би хоч частково задовольнив запити співробітників компанії.

У профспілці залізничників ECG, члени якого також брали участь в попереджувальному страйку, заявили, що переважна більшість співробітників компанії дуже незадоволені тим, що на сьогоднішній день поки для них немає пропозицій, які б приносили нормальні доходи.

«Вплив страйки дає зрозуміти, наскільки велике роздратування колег з приводу того, що до цих пір немає прийнятних пропозицій по зарплатах», – заявили в ECG.

В разі ігнорування вимог страйкарів в профспілці поінформували, що готові до нових масових виступів, якщо Deutsche Bahn своєчасно не надасть письмові пропозиції.

Звичайно, від проведення страйку в програші завжди виявляються пасажири, які регулярно користуються залізничним транспортом. У понеділок вранці був серйозно порушений графік руху потягів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 19 грудня парламент Німеччини буде голосувати законопроект, який передбачає зняття обмежень на працевлаштування громадян, які приїдуть з країн, що не входять до складу Євросоюзу.

Джерело: www.eurabota.ua

11.12.2018