Чотири людини загинули під час пожежі в наркологічній клініці

“Затримано директора російської приватної клініки з лікування наркоманів «Чисте місто», де 4 людини загинули в результаті пожежі. Про це повідомила прес-служба Головного слідчого управління Слідчого комітету в Красноярському краї і Хакасії”, – передає ТАСС. «У рамках розслідування кримінальної справи про загибель пацієнтів приватної наркологічної клініки в результаті пожежі за ознакою злочину, передбаченого ч. 3 ст. 238 КК РФ («Надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, що призвели по необережності до загибелі 2 і більше осіб»), був затриманий 45-річний директор клініки «Чисте місто», – повідомляє прес-служба.

Двоє постраждалих від пожежі в Красноярську знаходяться в стабільному, але важкому стані. Їх підключили до апаратів штучного дихання. Про це ТАСС повідомили в прес-службі обласної клінічної лікарні. Їх стан викликано отруєнням продуктами горіння та опіками верхніх дихальних шляхів. “Постраждалі отримують необхідну медичну допомогу в повному обсязі », – повідомило джерело.

Близько 23:45 за московським часом оператор отримав інформацію про пожежу в приватній наркологічній клініці в Красноярську. На даний час пожежа загашена. За словами джерела в правоохоронних органах регіону, деякі пацієнти лікувалися анонімно. Тому тіла загиблих будуть ідентифікувати за відбитками пальців. Опитуються керівництво клініки і люди, які розмістили в цій установі своїх родичів.