У Німеччині билися через туалетний папір

Місцева поліція повідомила, що в супермаркеті в північному німецькому місті Бремен сталася перша бійка, коли клієнтка відмовилася визнати, що їй дозволено купувати тільки один пакет туалетного паперу.

Жінка почала сперечатися з продавщицею про обмеження, введене під час епідемії коронавірусу, а потім штовхнула її. Друг клієнтки кілька разів вдарила колегу продавщиці. Жінці заборонено ходити в супермаркет, а її бойфренду було пред’явлено звинувачення в побитті.

Вчора чоловік у південно-західному місті Мангейм також відмовився прийняти обмеження на кількість туалетного паперу, який він міг купити в супермаркеті, повідомила поліція. Він спробував купити на кілька пакетів більше, ніж було дозволено, і коли два продавці завадили йому, він облаяв і спробував вдарити їх.

Інший клієнт побився і вдарив одного продавця по лобі коліном. Коли поліція прибула на місце події, перший клієнт лежав на землі і був доставлений в лікарню. Побитий продавець звернувся за медичною допомогою.

В іншому інциденті, пов’язаному з коронавірусом, 60 пляшок дезинфікуючого засобу були вкрадені з дитячої лікарні в Бремені, повідомила поліція.

У південно-східному місті Нюрнберзі зі шкільного складу було викрадено понад 600 рулонів туалетного паперу і 20 літрів рідкого мила вартістю 250 євро.