Низький рівень безробіття радує не тільки фінів

Фінляндія – країна, яку багато українців розглядають з точки зору можливості поїхати заробити, тим більше, що хороша зарплата, порівняно з рівнем оплати праці в Україні, дає можливість привезти відмінні гроші для поповнення сімейного бюджету.

Кожен бажаючий може знайти для себе вакансію, що підходить за характером і за оплату. Кількість нових робочих місць зростає ще й тому, що спостерігається впевнене падіння рівня безробіття протягом кількох останніх років.

 уровнь безработицы в Финляндии падаетСтатистичне управління Фінляндії опублікувало дані за жовтень, які показують, що порівняно з минулим 2016 роком, кількість безробітних скоротилася на 20 000 осіб і склала в цьому році 197 000 або 7,3% від працездатного населення країни. У той же час рівень зайнятості збільшився порівняно з жовтнем попереднього року, і в даний час складає 70%, а в минулому році він становив 67,4%.

Люди, які вирішили обрати для себе Фінляндію як країну для працевлаштування, всю необхідну інформацію можуть прочитати на www.eurabota.ua.