Сотню робочих місць пропонує тютюнова фабрика в Польщі

Нещодавно розпочала свою роботу британсько – американська тютюнова фабрика в Аугустове. Сьогодні на офіційному відкритті були присутні Кшиштоф Юргиел, міністр сільського господарства Драгош Константинеску, президент британської американської тютюнової торгівлі та представники органів місцевого самоврядування.

открытие табачной фабрики - президент британской американской табачной торговли и представители органов местного самоуправленияНовий виробничий цех, був відкритий в понеділок (04/12), на його створення пішло 18 місяців, інвестиційна вартість цієї фабрики – 450 мільйонів злотих. Нове обладнання дозволить фабриці збільшити виробництво сигарет з 36 до 50 мільярдів штук на рік. Новий цех означає, нові робочі місця близько півмільйона людина може прийняти на роботу ця фабрика. За словами директора фабрики в Августуве – Волкана Орука, загальна зайнятість зросте до 1700 осіб.

Нагадаємо, що тютюнова фабрика почала свою діяльність в Augustow ще в 1992 році. Поточна сума витрат становить 2,5 млрд. злотих. За допомогою подальших інвестицій планується модернізувати завод. Місцевий уряд на чолі з мером міста Войцехом Валуликом переконує в необхідності подальшого розширення фабрики.

Також у повідомлення йдеться, що працювати на тютюновій фабриці, будуть не тільки поляки, але й іноземні працівники, руководительство не приховує, що вони сподіваються на працівників з України.

Ще більше робочих місць у Польщі. Якщо Ви не знаєте, де шукати роботу в Польщі, тоді заходьте на наш сайт www.eurabota.ua тут можливо знайти хорошу роботу швидко