Європейський Союз показує найкращі економічні показники за десятиліття

За підрахунками Єврокомісії, ЄС за 2017 рік збільшить свій ВВП на 2,2%. Найкращі показники економічного зростання у Мальти, Ірландії та Словенії. Такі показники стали найкращими за останні десять років. Півроку тому експерти очікували 1,7% зростання в цьому році, але у житті все виявилося куди більш оптимістично.

ЕС за 2017 год увеличит свой ВВП на 2,2%На 2018 рік прогноз становить 2,1% зростання ВВП. Заступник голови ЄК Валдіс Домбровскіс підкреслив, що економіка і зайнятість показують стабільне зростання, йде збільшення інвестицій, а дефіцити держбюджетів поступово скорочуються. По ринку праці експерти теж дають оптимістичні прогнози, за підсумками 2017 року частка безробітних складе 9% від числа всіх працездатних громадян, це найнижчий показник з 2009 року. Така тенденція збережеться і в найближчі роки, а в 2019 році безробіття очікується на рівні 7,9%.

Всі ці оптимістичні дані та прогнози говорять про те, що потреба в робочій силі в Євросоюзі буде тільки рости. Цим можуть скористатися українці, які хочуть поїхати працювати за кордон. Багато корисної інформації про вакансії можна знайти на порталі www.eurabota.ua.