Міста США, які лідирують по зростанню доходів

Бюро економічного аналізу США виділив ряд міст, які лідирують за показниками сталого розвитку і підвищення доходів трудящих. Аналітики склали рейтинг, спираючись на динаміку доходів на душу населення за 2015 і 2016 року. В Сан-Франциско і Сан-Хосе доходи працівників зросли в середньому на 4,2%, склавши 84 700 і 87 700 доларів. Кремнієва долина тримає першість, IT-сектор динамічно розвивається, рівень зарплат виріс на чверть, у будівельному секторі доходи зросли на 18%.

кремниевая долина  IT-сектор динамично развивается, уровень зарплат вырос на четверть

У Прово, штат Юта підвищення зарплат склало в середньому на 4%, дохід склав 36 000 доларів. Процвітання роздрібної торгівлі сприяло зростанню доходів у 2016 році на 12%, а у сфері телекомунікацій вони зросли на 45%. Також значне зростання зарплат близько 3.5% зафіксовано в Солт-Лейк-Сіті, штат Юта, Стоктон, штат Каліфорнія, Нашвілл, Теннессі, Атланта, Джорджія, доходи у цих регіонах варіюються від 40 до 60 тисяч доларів.

Безумовно, ця інформація буде цікавою для українців, які планують поїхати на роботу в Сполучені Штати Америки. Багато різноманітної інформації про вакансії можна знайти на www.eurabota.ua.