Шпаргалка від уряду Канади для іммігрантів

Уряд Канади на своєму сайті опублікував офіційну інструкцію для туристів і людей, які іммігрували до країни про те, як і на які теми можна розмовляти з місцевими жителями, а про що краще не говорити, щоб не потрапити до неприємнної ситуації.

Не секрет, що коли мандрівник або іммігрант приїжджає до іншої країни, то він просто зобов’язаний враховувати культурні особливості і манеру спілкування людей. У своєрідній шпаргалці від канадського уряду пояснюється приїжджим про що можна вести розмову з місцевими жителями, а про що говорити взагалі не варто.

Відомо, що канадці в більшості дуже гостинні і ввічливі люди. Однак, як і в будь-якій країні світу, в Канаді є свої особливості, які потрібно враховувати приїжджим з інших країн, коли вони спілкуються з жителями країни.

На офіційному сайті уряду Канади є спеціальний розділ, в якому написані рекомендації для туристів та іммігрантів при їх першому знайомстві з країною та її мешканцями.

Уряд рекомендує вести невимушену бесіду на теми, які цікавлять практично будь-якого канадця: погода, хокей, канадські музиканти і пиво.

Найбільш легкий спосіб приємно вразити жителів Канади, сказати, що вони відрізняються від американців скромністю, доброзичливістю і відмінним почуттям гумору.

На сайті також вказані теми, які приїжджі повинні обов’язково уникати при розмові з місцевими.Це політика, заробітні плати та релігія.

Що стосується невербального спілкування, то не потрібно занадто близько стояти або сидіти під час розмови, залишаючи людині достатньо особистого простору.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що відповідно до даних статистики, число заявок на канадські тимчасові резидентські візи протягом останніх 4-х років збільшилося в 4 рази.

Канадський уряд розглядає питання про те, щоб українці в’їжджали до країни по електронним візам.