Англійська в’язниця пропонує полювання на привидів за 50 фунтів стерлінгів

“Найстаріша англійська в’язниця, Шептон Маллет в графстві Сомерсет, пропонує бажаючим стати в’язнями на один день і переночувати в одиночній камері”,- пише The Sun.

Екстремальний досвід обійдеться любителям гострих відчуттів в 49 фунтів стерлінгів. Захоплюючий візит пропонує повне занурення в життя ув’язнених. Учасникам пропонується оригінальне меню, а на сніданок подається обов’язкова вівсянка.

Відвідувачам також пропонується прогулянка з дослідниками паранормальних явищ, яка проходить на території в’язниці з 21 до 3 години ночі. Послуга коштує 50 фунтів стерлінгів. Туристи можуть зіткнутися з примарами і почути страшну історію про жінку в білому, яка, за чутками, вбила свого коханця до того, як була засуджена до смертної кари.

Свого часу через цю легенди багато ув’язнених відмовлялися йти працювати в одне з крил темниці. Вони скаржилися, що їх переслідує крижаний вітер і запах жіночих парфумів.

Газета зазначає, що всі квитки на тюремні тури розкуплені до лютого 2021 року, але бажаючі все ще можуть записатися на березень і квітень.

Шептон-Маллет – найвідоміша в’язниця Британії, де відбували термін одні з найнебезпечніших злочинців. Перші полонені потрапили до цього закладу в 1626 році. З тих пір в Шептон-Маллет було приведено у виконання безліч смертних вироків, останній з яких був винесений в 1945 році. У 2013 році заклад перестав бути в’язницею і був перетворений на туристичну визначну пам’ятку.