Названо найкрасивіше місце Європи

Експерти і прості мандрівники визначилися з найкрасивішим місцем Європи. Звання найбільш естетично привабливої зони на континенті було дано фінському озеру Інаріярві.

Найбільш красиві місця Європи були визначені за результатами досліджень популярного видання «Сі-Ен-Ен Травел». Всього експерти і прості мандрівники назвали двадцять місць, які вражають відпочиваючих своїми красотами.

На подив багатьох, на вершині списку виявилося фінське озеро Інаріярві. Водойму називають втраченою і відірваною від цивілізації. Відвідування озера дозволить поринути в екзотичну саамську культуру і порадує північним сяйвом, яке регулярно з’являється над озером.

Читайте також: Французький міністр: Ми повинні допомогти іммігрантам побачити свої перспективи

Експерти відзначили, що місце однаково гарне в будь-яку пору року. Так, взимку над ним горять вогні арктичного сяйва, а влітку і восени в його водах відображаються дерева в зелених і золотих листях. Також озеро є ідеально чистим і підходить для водних розваг.

Крім Інаріярві в список також увійшли наступні місця: Лофотен (Норвегія), Анст (Шотландія), Загори (Греція), Йоркшир-Дейлс (Англія), Західні Румунські гори, Долина Лаури (Франція), Пікос-де-Еуропа (Іспанія), Абельбоден (Швейцарія) і Генне-Странн (Данія).