Трамп пообіцяв американцям «рекордне благополуччя» під час свого другого терміну

“Президент США Дональд Трамп пообіцяв, що його країна досягне «рекордного процвітання» в разі його переобрання”,- повідомляє DPA. У своїй промові він пообіцяв «відновити найбільшу економіку в історії» і сказав, що створить «новий дух єдності».

“Трамп змалював оптимістичну картину майбутнього Америки, включаючи багатообіцяючу перемогу над епідемією коронавіруса”, – повідомляє Associated Press. Однак він підкреслив, що ці світлі обрії можливі тільки в тому випадку, якщо він обійде на виборах свого конкурента, кандидата від демократів Джо Байдена.

«Ми витратили останні чотири роки на усунення шкоди, який Джо Байден завдав за останні 47 років», – сказав він, маючи на увазі кар’єру Байдена, як сенатора і віце-президента. За словами Трампа, Байден НЕ рятівник американської душі. Він руйнівник робочих місць в Америці, і, якщо йому буде надана можливість, він стане руйнівником величі Америки. Байден переведе робочі місця з США до Китаю. Його порядок денний – «Зроблено в Китаї”, а мій – «Зроблено в Сполучених Штатах», – сказав президент.

Трамп назвав себе останньою перешкодою на шляху захисту американського способу життя, який знаходиться в облозі радикальних сил, і сказав, що програма демократів є «самим екстремістським набором пропозицій», які коли-небудь висувалися кандидатом в президенти від великої партії.