Трамп планує прийняти 400 гостей в Білому домі в ніч після виборів

“Президент США Дональд Трамп планує влаштувати прийом для кількох сотень гостей в Білому домі після виборів”, – повідомляє New York Times.

Згідно з джерелами в адміністрації Трампа, радники президента відмовилися від планів проведення заходу в Башті Трампа через обмеження, накладені пандемією, які забороняють понад 50 осіб збиратися в одному приміщенні в готелях Вашингтона. Замість цього тепер планується запросити 400 гостей в Білий дім, щоб належним чином відсвяткувати перемогу на виборах, на яку розраховує Трамп.

У суботу штаб кандидата в президенти від демократів Джо Байдена заявив, що звернеться до народу після голосування. Він і його дружина Джілл будуть в Вілмінгтоні, Даллауер, і до них приєднаються кандидат у віце-президенти Камала Харріс і її чоловік Дуглас Емхофф.

Опитування громадської думки дають Байдену лідерство в президентських перегонах. Опитування, опублікований вчора New York Times і Siena College, ставить кандидата від Демократичної партії попереду Трампа в чотирьох вирішальних штатах, в яких виграв нинішній президент-республіканець в 2016 році – Пенсільванії, Арізоні, Флориді та Вісконсині.

Однак спостерігачі знову закликали не робити поспішні висновки, пославшись на приклад голосування 4 роки тому, коли Дональд Трамп підніс один з найбільших сюрпризів в американській політичній історії, перемігши Хілларі Клінтон.