Нью-Йорк готує захист від “помсти Ірану або його терористичних союзників”

Мер Нью-Йорка Білл  де Блазіо поговорив з начальником міської поліції Дермотом Ши і главою по боротьбі з тероризмом Джоном Міллером, щоб обговорити додаткові заходи безпеки, які будуть прийняті для захисту в зв’язку з вбивством генерала Ірану Касема Сулеймані в Іраку.

“Я поговорив з комісаром Ши і його заступником Міллером про термінові кроки, які зробить поліція Нью-Йорка для захисту ключових об’єктів міста від будь-яких спроб Ірану або його терористичних союзників здійснити акт відплати проти Америки. Нам потрібно буде довго стежити за цією загрозою”, – писав мер в Твіттері ”

“Уряд США без схвалення Конгресу по суті оголосив війну Ірану сьогодні ввечері. Американський народ в цьому випадку не мав права голосу, не дивлячись на те, що він знову і знову голосував за припинення нескінченних воєн і повернення військ додому”, – додає він.

У той же час Департамент поліції Лос-Анджелеса (Каліфорнія) заявив, що уважно стежить за ситуацією в Ірані. «Хоча немає явних ознак загрози для Лос-Анджелеса, міська поліція стежить за тим, що відбувається в Ірані. Ми будемо продовжувати підтримувати зв’язок з правоохоронними органами на місцевому рівні, державним і федеральним урядом, а також з їх міжнародними партнерами з розвитку ситуації та інформації “, – заявила влада Лос-Анджелеса в Твіттері.