Трамп обіцяв – Трамп зробив: з США масово депортують іноземців

Президент США виконав одну зі своїх передвиборних обіцянок і ініціював масову депортацію громадян іноземних країн з Америки.

Нелегалів почали шукати по всій країні, приділяючи особливу увагу мегаполісам, в яких традиційно працюють і живуть вихідці з інших країн. Рейди по місцях можливого знаходження нелегалів пройшли по країні на минулих вихідних.

Заходи з виявлення та затримання незаконно перебуваючих в країні людей були проведені співробітниками Митної, а також Міграційної служби країни. Відзначимо, що раніше співробітники відомств не практикували такі масштабні антіеміграціонні заходи.

Читайте також: У Латвії хочуть легалізувати всіх заробітчан з України

Всього ЗМІ повідомляють про тисячі затриманих і готуючихся до депортації іноземців, які раніше проживали в Нью-Йорку, Чикаго, Бостоні, Лос-Анджелеса та інших великих містах.

Влада відзначила, що «вендету» вони почали проти людей, які раніше мали можливість подати заяву з проханням надати їм візи.

Раніше регулюючі органи надавали можливість нелегалам подати нові заяви, проте на цю пропозицію відреагували не більше трьох відсотків іноземних громадян, що залишилися в США на роботу без дозволів.